vs

STEVO ruim onderuit bij NEO.

geplaatst op: 07-10-2024

STEVO ruim onderuit bij NEO
STEVO wacht ook na 3 wedstrijden nog altijd op de eerste punten in de 1e klasse. In Borne ging STEVO tegen NEO terecht, maar wel enigszins geflatteerd, met 4-0 onderuit.
STEVO begon vol goede bedoelingen aan de wedstrijd, maar stond al na 3 minuten op achterstand. Ongelukkig balverlies op het middenveld leidde de tegentreffer in. Middenvelder van NEO zette één van de spitsen 1-op-1 voor Bas Beernink die vervolgens kansloos was.
NEO had daarmee wat het wilde. Ongetwijfeld speelde in het achterhoofd de wedstrijd van vorig seizoen nog mee. NEO was daar de hele wedstrijd de bovenliggende partij, maar sleepte vervolgens met moeite een gelijkspel uit het vuur nadat Stevo al vroeg op voorsprong was gekomen.
Met de vroege treffer was het verhaal van de eerste helft ook wel zo’n beetje verteld. STEVO was niet bij machte om zich kansen uit te spelen. En ook uit een stuk of 5 corners kwam geen noemenswaardig gevaar. En ook NEO kwam niet meer tot grote kansen.
De tweede helft leverde meer activiteit voor de beide doelen op. Een tweetal prima reddingen van Bas Beernink en een kopbal van Mick Velthuis uit een corner op de paal.
De beslissing volgde een kwartier voor tijd. De rechtsbuiten van NEO trok naar binnen en kruide prachtig binnen bij de 2e paal. STEVO probeerde met wat aanvallende wissels nog wat te forceren, maar het was NEO dat de laate 10 minuten met een aantal prima aanvallen STEVO nog meer pijn deed en uitliep naar 4-0.
Volgende week zondag speelt STEVO thuis tegen Bon Boys. Op de Peuverweide wordt om 14:00 uur afgetrapt.